30 Nisan 2016 Cumartesi

Kuleli Evleri Nisan Ayı Basın Bülteni



BASIN BÜLTENİ                                                                               Nisan 2016

ŞEHRE AÇILAN KAPI: KULELİ EVLERİ BOMONTİ
Bomonti’yi bambaşka bir yüze kavuşturacak yeni butik proje

1972 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul'un yeni çekim merkezi Bomonti’de yeni bir proje hayata geçiriyor. 69 konutluk butik proje olan Kuleli Evleri Bomonti, az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve dükkânlarıyla Bomonti’nin geleceğini şekillendirecek.


İnşaat sektöründeki 44 yıllık tecrübesiyle otuz dört projeyi hayata geçiren Yıldırım Yapı Grubu, yeni konut projesini İstanbul’un merkezinde inşa ediyor.  Sadece yükselen değil, yükselme potansiyeli olan bölgeleri en iyi ve en verimli biçimde değerlendiren Yıldırım Yapı Grubu’nun yeni projesi olan Kuleli Evleri Bomonti Şişli’de yükseliyor. İstanbul’un en hızlı gelişen yatırım bölgesi Şişli-Bomonti’de yer alan Kuleli Evleri, merkezi konumun fonksiyonel mimariyle birleştiği 69 konutluk bir butik proje olma özelliğine sahip.


Kuleli Evleri Bomonti az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ile hayatı kolaylaştırmak için tasarlandı. Kuleli Evleri Bomonti’de toplam 7 bin 80 metrekare inşaat alanı içerisinde 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı ve 3+1 teraslı dubleks ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçenekleri sunuyor. Projenin sahiplerine teslimi ise Aralık 2016’da gerçekleşecek.




Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksim’e 3 dakika
Her geçen gün değerine değer katan, kentsel dönüşümün yenilediği semtte yer alan Kuleli Evleri, yaşam alanını sadece “ev” ile sınırlı bırakmayıp kapılarını şehrin merkezine açıyor. Avrupa yakasının önemli iş, eğlence, kültür, sanat ve alışveriş merkezlerine, üniversitelere yakınlığı ile sakinlerine şehir trafiğinden uzak bir yaşam vadediyor.


Bölgede yapılan yeni ulaşım yatırımları ile şehrin her köşesine kolayca ulaşma imkânı sunan proje İstanbul’un eşsiz Boğaz keyfini tatmak isteyen sakinleri iki dakikalık tünel seyahati ile Beşiktaş’a ulaştırıyor.  Kuleli Evleri Bomonti, E5 karayoluna 1 km, Metro durakları; Osmanbey, Perpa, Mecidiyeköy 1 km, Beşiktaş’a 2 km, Nişantaşı’na 3 km, Taksim’e 2 km, Kâğıthane’ye 2 km, Bomonti-Beşiktaş tüneline 500 m, Çağlayan Adliye Sarayı’na 1 km mesafede yer alıyor.


Yıldırım Yapı Grubu tarafından inşa edilen Kuleli Evleri projesinin son etabı olan Bomonti seçkin daire ve cazip ödeme planlarıyla satışa sunulmaktadır. Projeler hakkında detaylı bilgi, haftanın 7 günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Kuleli Evleri satış danışmanlarından alınabiliyor.

Yıldırım Yapı Grubu Hakkında
Yıldırım Yapı Grubu, 1972 yılında Yıldırım İnşaat adı ile kuruldu. 2006 yılında şehir merkezinde dönüşüm projelerine ağırlık vermiş olup, YYG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak çağdaş konutlar inşa etmeye devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder