13 Temmuz 2017 Perşembe

Kuleli Evleri Basın Bülteni Mayıs 2017


BASIN BÜLTENİ                                                                                          Şubat 2017


Kuleli Evleri Bomonti’de konutlar sahiplerine teslim ediliyor
İstanbul’un çekim merkezinde hayat başlıyor

                      Sektördeki 45 yıllık tecrübesiyle Yıldırım Yapı Grubu’nun imzasını attığı Kuleli Evleri Bomonti’de ilk 34 daire, sahipleriyle buluşuyor. Kuleli Evleri Bomonti’nin sadece 20 ayda tamamlandığına dikkat çeken Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “İstanbul’un kalbi diyebileceğimiz Bomonti’deki projemizdeki sınırlı sayıdaki konut da uygun fiyatlarla yeni sakinlerini bekliyor” dedi.

                      Gayrimenkul sektörünün en deneyimli aktörlerinden Yıldırım Yapı Grubu’nun 45 yıllık tecrübesini yansıttığı Kuleli Evleri Bomonti’de teslim zamanı geldi. Kuleli Evleri Bomonti’nin ilk 34 dairesi, törenle konut sahiplerine teslim edildi ve ‘İstanbul’un çekim merkezi’nde hayat başladı. Toplam 69 konuttan oluşan butik bir proje kimliğindeki Kuleli Evleri Bomonti, her konuttaki balkon detayıyla bir adım öne çıkıyor. Yerli vatandaşların yanı sıra yabancı yatırımcıların da dikkatini çeken Kuleli Evleri Bomonti’de ayrıca 1872 m²’lik ticari alan da bulunuyor.





Osman Yıldırım: En büyük sermayemiz güven
                      Kuleli Evleri Bomonti’nin 20 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığının altını çizen Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Bizim en büyük sermayemiz, müşterilerimizin 45 yıldır bize duyduğu güven… Kuleli Evleri Bomonti projesini 20 ayda tamamlayarak bu güvene layık olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’un kalbi olarak bilinen Feriköy’de konumlanan projemize gösterilen ilgi de bizi fazlasıyla memnun etti. Kuleli Evleri Bomonti’de henüz satışı gerçekleştirilmemiş sınırlı sayıdaki konut da uygun fiyatlarla yeni sahiplerini bekliyor. 36 ay vadede sıfır faiz fırsatının bulunduğu Kuleli Evleri Bomonti’de ayrıca peşin alımlarda da yüzde 7 indirim uygulanıyor” dedi.

Yıldırım Yapı Grubu hakkında: Yıldırım İnşaat ismiyle 1972 yılında sektöre giriş yapan Yıldırım Yapı Grubu dinamik ve yenilikçi yapısıyla 45 yıldır yapı ve inşaat sektöründe gelişim gösteriyor.Yıldırım Yapı Grubu kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım’ın temellerini attığı Yıldırım Yapı Grubu etkin yapısıyla her dönemde sektörde fark yarattı. 1985 yılında Yıldırım Mühendislik ve Mimarlık, 1987 yılında Kubilay İnşaat, 1995 yılında Cansu İnşaat ve Doğa Ürünleri, 2000 yılında da Eylül Aydınlatma ve İnşaat şirketleriyle büyüme yolunda adımlar atıldı. 2006 yılında Yönetim kurulu Başkanlığı’na getirilen Osman Yıldırım, çağdaş yönetim anlayışı doğrultusunda tüm şirketleri Yıldırım Yapı Grubu çatısı altında topladı.
Kuleli Evleri Bomonti hakkında: 80 konutluk butik bir proje kimliğindeki Kuleli Evleri Bomonti, İstanbul’un çekim merkezi olarak konumlanan Feriköy’de bulunuyor. 1 Ağustos 2015’te temelleri atılan Kuleli Evleri Bomonti, 69 konut, 13 ticari alandan oluşuyor. Her kesime hitap eden Kuleli Evleri Bomonti projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi daireler bulunuyor. Yüzde 60 tamamlanan satışlar cazip kampanyalarla devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder