14 Haziran 2016 Salı

Kuleli Evleri Haziran Ayı Basın Bülteni




                                                                                                                    Haziran 2016


KULELİ EVLERİ, BALKON KEYFİNİ BOMONTİ’YE GETİRİYOR
Dev teraslı ve balkonlu daireleriyle yazın enerjisini ikiye katlayacak

1972 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren Yıldırım Yapı Grubu, İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile balkon ve teras keyfini şehir merkezine taşıyor.  Eski İstanbul evlerinin ruhunu taşıyan çağdaş mimarisiyle Kuleli Evleri Poyraz II, Bomonti’nin yüzüne yeni bir soluk kazandıracak.

Yıldırım Yapı Grubu imzası ile İstanbul’un kalbi Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri Poyraz II, özgün mimarisi ile şehir hayatının monotonlaşan yapılarını geride bırakarak geniş balkon ve dev terasları ile açık havanın sağladığı ferahlığını şehrin merkezine getiriyor.

Kuleli Evleri Poyraz II, hayatın keyiflerini ikiye katlayacak yaşam alanları ve dış mimarisindeki modern çizgileriyle de dikkat çekiyor. Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım inşası devam eden proje ile ilgili olarak; “Yıldırım Yapı Grubu olarak  ‘Kuleli Evleri’ markasıyla hayata geçirdiğimiz Poyraz II projemiz ile kentsel dönüşüm kapsamında yenilediğimiz Bomonti bölgesine değer katmayı hedefliyoruz. Projemizi sosyal, nitelikli ve modern yaşam alanlarımız ile mutlu, kaliteli ve güvenli bir hayat için tasarladık. Eski İstanbul ruhunu taşıyan çağdaş mimariye sahip balkon ve teraslı daire seçeneklerimiz ile sakinlerimize gerçek İstanbul’da yaşamanın keyfini sunacağız” dedi.

Yıldırım Yapı Grubu tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Kuleli Evleri Poyraz II, 9 bin 920 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 2 blok ve 94 konuttan meydana gelen projede büyüklükleri 69 ile 158 metrekare arasında değişen 1+1 teraslı ve normal, 2+1 teraslı ve normal, 3+1 dubleks ve teraslı daire seçenekleri yer alıyor. Projenin Haziran 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.

Detaylı bilgi için: http://www.kulelievleri.com/

Yıldırım Yapı Grubu Hakkında
1972 yılında Yıldırım İnşaat adı altında kurulan Yıldırım Yapı Grubu, yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana otuz dört projeye imza atan Yıldırım Yapı Grubu, 2006 yılından itibaren ‘Kuleli Evleri’ markasıyla Şişli-Bomonti bölgesinde “Kentsel Dönüşüm Projelerini” hayata geçirmektedir. Kuleli Evleri ile yaşam standartlarını yükselten Yıldırım Yapı Grubu, kentsel dönüşüm alanındaki projelerinin sayısını önümüzdeki yıllarda artırmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder