11 Ekim 2016 Salı

Kuleli Evleri Ağustos Ayı Basın Bülteni

                                                                                                                      Ağustos 2016

Ulaşım projeleri konut seçiminde tercih sebebi
Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor. Güçlü ulaşım bağlantıları ve şehrin merkezinde olmanın avantajını sunan Bomonti de konut alırken ulaşım alternatiflerini ön planda tutanların en çok tercih ettiği bölgelerden biri.
İstanbul’da son yıllarda ulaşım projeleri giderek hızlandı. Bu projelerin gerçekleştiği bölgeler ise konut satın alırken ulaşım faktörünü değerlendirenlerin takibinde. İstanbul’un gözde semti Bomonti dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunması ile hem konut almak hem de yatırım yapmak isteyenler için değerli bir konuma sahip.

Ulaşım Bomonti’yi canlandırdı
2006 yılından bu yana bölgede Kuleli Evleri markası ile kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık veren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; İnşaat sektörü, konut ve alt yapı işlerinin yaratmış olduğu katma değerle lokomotif sektör niteliğinde. Yeni ulaşım yatırımları ile bölgede yepyeni ulaşım alternatifleri sağlanması Bomonti’ye son on yıl içerisinde büyük ivme kazandırdı. Bu etkiyle bölge hem yatırımcıları hem de inşaat firmalarını Bomonti’ye çekti. Merkezi konumu ve çevre semtlerde de hızla devam eden ulaşım çalışmalarıyla birlikte en kritik dönemlerde dahi Bomonti emlak değerini ve tercih edilirliğini en üst sıralarda tutuyor” dedi.
1+1 daireler tercih ediliyor
Bağlantı yollarının kesiştiği noktada bulunan Bomonti, önemli ulaşım ağlarını aktif şekilde kullananlar için hayatı kolaylaştırıyor. Hem yaşamak hem de geleceği düşünen yatırımcıların küçük metrekareli daireleri tercih ettiğini söyleyen Yıldırım; “Satış hızına baktığımız zaman da bu tip konutların çok daha hızlı satıldığı görüyoruz. Satın alanların çoğu ise çocuklarının geleceğine yatırım yapmak isteyen aileler, işine kolay gitmek isteyen genç çalışan ve evli çiftler. Bunun en önemli sebebi kuşkusuz projelerimizin iç mimaride tüm ihtiyaçları karşılarken, kapılarını hayatın merkezine açmasıdır” dedi.
İstanbul’un en hızlı gelişen yatırım bölgesi Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri, bölgede çoğalan ulaşım alternatifleriyle şehrin her köşesine kolayca ulaşmanın rahatlığını sunuyor. Avrupa yakasının önemli iş, eğlence, kültür, sanat ve alışveriş merkezlerine, üniversitelere, hastanelere yakınlığı ile de Kuleli Evleri şehrin trafiğinden uzak bir yaşam sunuyor.


Detaylı bilgi için: http://www.kulelievleri.com/


Yıldırım Yapı Grubu Hakkında1972 yılında Yıldırım İnşaat adı altında kurulan Yıldırım Yapı Grubu, yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana otuz dört projeye imza atan Yıldırım Yapı Grubu, 2006 yılından itibaren ‘Kuleli Evleri’ markasıyla Şişli-Bomonti bölgesinde “Kentsel Dönüşüm Projelerini” hayata geçirmektedir. Kuleli Evleri ile yaşam standartlarını yükselten Yıldırım Yapı Grubu, kentsel dönüşüm alanındaki projelerinin sayısını önümüzdeki yıllarda artırmayı hedefliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder